Délút Certifie

Cégünk bemutatása

A DÉLÚT Építő és Bányászati Kft. több mint 25 éves múltra tekint vissza. A kezdetben homokbánya műveléssel, szóródó tömegáruk fuvarozásával, - rakodásával, földmunka-gépekkel történő munkavégzéssel foglalkozó algyői székhelyű vállalkozás mára a térség meghatározó út- és közműépítő társaságává fejlődött:

  • út- és mélyépítési tevékenységet
  • csatornázási munkálatokat
  • rekultivációs munkákat
  • külszíni építőanyag bányászatot
  • közúti szóródó árufuvarozást 
  • akkreditált minőségvizsgáló laboratóriumi tevékenységet folytat

Célunk, hogy a szolgáltatásaink, és tevékenységünk teljes körűen kielégítse megrendelőink elvárásait, igényeit.

Ügyfélközpontúságunk nemcsak a megrendelői igények kiszolgálására fektet hangsúlyt, hanem a szállítóinkkal, alvállalkozóinkkal való stratégiai együttműködésre is kiemelt figyelmet fordít a hosszú távú stabil jövedelmezőség és az elért, meghatározó piaci szerep megtartása érdekében.

Üzletpolitikánk lényege: kiváló minőségben megfelelni telephelyünk vonzáskörzetében jelentkező kis volumenű lakossági igényeknek és az ország különböző területein megvalósuló nagyobb volumenű beruházásoknak egyaránt.

Jövőképünk egy innovatív, partnerorientált, független, a piaci környezet változásaira gyorsan reagáló, de továbbra is hazai magántulajdonban működő sikeres és növekvő vállalkozás fenntartása.

A társaság feladatait jól képzett munkavállalókkal, működésének 25 éve alatt összegyűjtött tudásával és tapasztalatával és korszerű, saját szervizben folyamatosan karbantartott géppark bevonásával látja el.

Vezetőség

vezetoseg-176.jpg
                 Juhász Lóránt                               Juhász Sándor                            Juhász Attila
             Gazdasági Igazgató                             Ügyvezető                            Műszaki Igazgató