Délút Certifie

Pályázatok

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00531
ginop-plusz-1-2-1-21-2021-00531-jpg
A kedvezményezett neve: DÉLÚT Építő és Bányászati Korlátolt Felelősségű Társaság
A fejlesztés tárgya, célja: „A Délút Kft. infrastruktúrájának és eszközállományának technológiai fejlesztése”
A szerződött támogatás összege: 387 695 522 Ft
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.09.28.
A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A projekt keretében az alábbi tevékenységeket fogjuk megvalósítani:

Építési beruházás a telephelyi infrastruktúránk fejlesztése céljából: A projekt céljai között szerepel két új, engedélyköteles épület építése, amelyek teher és személygépjármű, valamint gumiszervizként funkcionálnak a projekt megvalósítását követően. A gumiszerviz épületben saját és külső megrendelői igények szerint teljes körű gumijavítást fogunk tudni végezni, továbbá a nagy létszámú saját gépparkunk üzemeltetése során jelentős időt és költséget tudunk megtakarítani, azáltal, hogy nem kell ezentúl külső szervizt igénybe venni.

A teher és személygépjármű szerviz épületben saját és külső megrendelői igények szerint teljes szerviz szolgáltatást tudunk majd végezni. A nagy létszámú saját gépparkunk üzemeltetése során jelentős időt és költséget tudunk megtakarítani azáltal, hogy nem kell külső szervizt igénybe venni. Kapacitásunk függvényében külső megrendeléseket is ki fogunk tudni szolgálni a projekt megvalósulását követően.

Építőipari munkagépek beszerzése technológiai színvonaluk fejlesztése érdekében:

A beszerezni tervezett eszközök:

1 db BOMAG BW 138 AC-5 kombi henger

1 db BOMAG BW28RH gumi henger

1 db BOMAG BW174AP-4v AM tandem henger

1 db BOMAG BW213D-5 talajtömörítő henger

1 db Vögele S 1800-3i(V) finiser AB 500-3 TV beépítő paddal, amit utak aszfaltozáshoz használunk

Fenti eszközök a föld-, közmű és útépítéshez szükséges munkagépek, amelyeket különféle felületek, anyagok tömörítéséhez és utak aszfaltozásához kívánunk használni.

Az új gépek beszerzésének indoka azon technológiai fejlesztés megvalósítása, amellyel az erős piaci versenyben való fentmaradásunkat kívánjuk biztosítani. Társaságunk számos beszerzési/közbeszerzési eljáráson indul ajánlattevőként, amelyek során ajánlatkérők szintén megkövetelik a korszerű eszközparkot, így ezen technológiai fejlesztéssel tudjuk a konkurens vállalkozásokkal szembeni versenyképességünket megőrizni, az újabb munkákat elnyerni, elvállalni, és kivitelezni.

Munkavállalóink képzésének megvalósítása: Soft skill képzés megvalósítása „Vezetői érzékenyítés” tréning keretében. A képzés célja a munkatársak vezetői és kommunikációs kompetenciáinak fejlesztése, továbbá, hogy hatékonyabb időgazdálkodással végezzék feladataikat, képesek legyenek jobban reagálni a mindennapi feladatok kapcsán felmerülő problémákra.

Tanácsadás igénybevétele: Stratégiai és üzleti tervezés akkreditált tanácsadó cég igénybevételével. A további fejlődési lehetőségeink meghatározása külső szakértő cég bevonásával, amely azért szükséges, mert egy külső szakértő cég másként tekint a vállalkozásunkra, annak piaci helyzetére, ezért így lehetőségünk lesz külső objektív szempontból is megismerni a jelenlegi működésünket és fejlődési lehetőségeinket.

Megújuló energia érdekében az új épületeinkben korszerű, hőszivattyús fűtési és hűtési rendszert építünk ki, a környezet védelmét szem előtt tartva.

A projekt fő célja telephelyünk további infrastrukturális fejlesztése, modernizációja az ahhoz kapcsolódó technológiai fejlesztésekkel, melyek vállalkozásunk jövedelmezőségét és stabilitását a jövőben is biztosítani fogják.

 

kepek-feltoltesre-1649-jpg

 

 

 

Vissza